Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tientallen jaren rockervaring gebundeld in West Pack

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 3 februari 2019 13:19

Foto: vlnr Jan van Wingerden-Patrick van der Voort-Anton van Meerkerk-Fred van Veldhoven en Raymond van Velthoven


Het Westland is een nieuwe formatie in de rockmuziek rijker: West Pack. De vijfkoppige band is voortgekomen uit Cut The Crap, waarbij onlangs zanger John Lodewijk en drummer Leo den Brabander zijn gestopt. Als nieuwe zanger fungeert Anton van Meerkerk en het slagwerk wordt nu verzorgd door Fred van Veldhoven.

De andere leden van West Pack zijn: sologitarist Jan van Wingerden, slaggitarist/zanger Raymond van Velthoven en basgitarist Patrick van der Voort. Alle bandleden hebben ervaring opgedaan meerdere rock- of bluesformaties. Het repertoire varieert van Rolling Stones, Billy Idol, U2 en ZZ Top tot The Scene.
De band is na een halfjaar repeteren klaar voor het eerste optreden, op zondagmiddag 10 februari in de Kastanjehof in Kwintsheul.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS