Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Unitas'63 verhuisd, maar nog niet klaar

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 9 oktober 2019 15:09

Foto: WOS


Het nieuwe veld van handbalvereniging Unitas'63 in Maassluis is deze week officieel in gebruik genomen. Afgelopen zaterdag werden de eerste wedstrijden gehouden, deze woensdag was er het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. De verhuizing naar de nieuwe locatie op het terrein van voetbalclub MSV'71 is echter nog niet helemaal afgerond.

De handbalclub was eerder gevestigd op het Wipperspark, waar het het terrein deelde met korfbalclub ckc Maassluis. Die locatie is echter verouderd: de kantine en kleedmakers lekken en in het veld zitten scheuren. 

In samenspraak met de gemeente werd dus gekozen voor een verhuizing naar de andere kant van de stad.

Vorige maand is op het sportpark van MSV'71 een handbalveld aangelegd. "Verder hebben ze voor ons weinig hoeven aanpassen, we maken gebruik van hun kantine en kleedkamers", zegt voorzitter Remco den Oudsten.

De verhuizing is overigens nog niet klaar. 's Avonds kan er nog niet worden gespeeld, want er moet nog verlichting komen. Ook is de opslagruimte nog niet klaar. Maar dat maakt voor de vereniging niet zoveel uit, want de komende maanden spelen de teams binnen in de zaal.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS