Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van den Blink wint in Honselersdijk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 4 juli 2019 21:22

Foto: WOS Media


Wielrenner Joost van den Blink is donderdagavond winnaar geworden van de categorie Basisleden tijdens de Ronde van Honselersdijk. De 39-jarige 's-Gravenzander verwees Dennis van Leeuwen naar de tweede plaats en het brons was voor Jelle van Steekelenburg.

De koers van de Basisleden, ook wel vrije renners genoemd, kende aanvankelijk een kopgroep van negen coureurs. Die kregen later het gezelschap van nog drie man, onder wie Joost van den Blink.

De wedstrijd bij de vrouwen werd gewonnen door de Australische Amy Cure. Zij maakte deel uit van een kopgroep van zes rensters die al vroeg in de koers was gevormd. Op de meet was het verschil met nummer twee Natalie van Gogh minder dan 2 centimeter. Evy Kuijpers werd derde. Lorena Wiebes, in het rood-wit-blauwe shirt als de nieuwe kampioene van Nederland, finishte in het peloton. 

Nieuwelingen en junioren
Zowel de nieuwelingen als de junioren reden dit jaar een omnium. Bij de nieuwelingen won Mike Bronswijk voor Moreno Tak en Bart Hordijk. Wessel Mouris was de sterkste bij de junioren, voor Luke Verburg en Roy Duijvesteijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS