Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van der Ende eindigt 'pechseizoen' EK GT4 met overwinning

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 2 september 2019 15:38

Foto: PR Ricardo van der Ende


Autocoureur Ricardo van der Ende uit Naaldwijk heeft het seizoen in het Europees kampioenschap GT4 afgelopen weekeinde afgesloten met een eerste en tweede plaats op de Nürburgring in Duitsland. Daarmee eindigen de Westlander en zijn Schotse teamgenoot Euan McKay na een seizoen met veel pech in het kampioenschap op de vierde plek.

"Natuurlijk is het erg mooi om het kampioenschap met een overwinning af te sluiten, het is alleen erg jammer dat we in het begin zoveel pech hebben gehad. We zijn door technische problemen in wedstrijden uitgevallen, terwijl we ook aan de leiding lagen. Als we deze punten wel hadden behaald, dan hadden we voor de vierde keer Europees kampioen geweest. Maar als hadden komt, is hebben te laat!", aldus Van der Ende.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS