Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van der Kooij en De Voogd beste sporters van Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 22 februari 2020 09:59


Wielrenner Bas van der Kooij en judoka Margit de Voogd zijn vrijdagavond uitgeroepen tot Sportman en Sportvrouw van 2019 in Maassluis. Dat gebeurde tijdens het Maassluise Sportgala in Theater Koningshof.

Van der Kooij eindigde vorig jaar als derde tijdens het NK Wielrennen voor profrenners en won daarnaast De Kustpijl en een etappe in de Ronde van Antalya. Hij maakte deze winter de overstap van de ploeg Monkey Town naar Beat Cycling Club.

De Voogd veroverde in de gewichtsklasse tot 70 kilo tijdens het NK Judo de zilveren medaille. Daarnaast greep ze brons op het EK onder 23 jaar.

Judoka Nanco Krijthe was in 2019 het grootste sporttalent van Maassluis. De jongens onder 18 jaar van judo-instituut Mahorokan gingen er met de prijs voor beste jeugdsportploeg vandoor. Heren 1 van Badmintonclub Maassluis werd verkozen tot beste sportploeg.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS