Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van der Wijst neemt leerlingenvervoer over van De Roo

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 17 juni 2019 16:53

Foto: Google Streetview


Het Haagse bedrijf Van der Wijst Personenvervoer gaat vanaf deze week het leerlingenvervoer overnemen van het failliete Taxi De Roo uit Naaldwijk. Dat bevestigt Van der Wijst desgevraagd. Daarmee is de onzekerheid voor het vervoer van leerlingen in de toekomst weggenomen.

Een woordvoerder van Van der Wijst laat weten dat de afspraken nog erg vers zijn en dat er nog het een en het ander moet gebeuren om alles in goede banen te leiden. Maar volgens curator Martijn Vermeeren wordt er in de komende week zoveel mogelijk samengewerkt met De Roo, zodat er bijvoorbeeld genoeg voertuigen zijn.

Ook het vervoer van patiënten van 's Heeren Loo is inmiddels bij een ander bedrijf ondergebracht, namelijk bij Willemsen de Koning uit Arnhem. Er wordt ook geprobeerd om zoveel mogelijk personeelsleden mee te verhuizen. 

De Roo is opgezet in 1929 als Droog Taxi en in 1974 overgenomen door Gerard de Roo. Sindsdien is het bedrijf in handen van familie De Roo. In mei van dit jaar werd het bedrijf failliet verklaard door de Haagse rechtbank.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS