Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van gymzaal naar woning: 'klimrek is nu een lamp'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 28 oktober 2019 14:09


Het is nu twee jaar geleden dat in de voormalige Prins Willem-Alexanderschool in 's-Gravenzande zeventien kluswoningen beschikbaar kwamen. De kopers kochten een kamer die ze helemaal naar eigen smaak tot droomhuis konden vertimmeren. De WOS mocht binnenkijken, om te hoe de oude school er nu uitziet.

Kim Helderman heeft in anderhalf jaar tijd van een oude gymzaal in 's Gravenzande haar eigen woning geklust. "Je kan veel meer dan je denkt en leert veel als je eenmaal bezig bent met de verbouwing", zegt ze. Wie goed kijkt herkent in de lamp een klimrek. "Die stond hier waar nu de keuken en woonkamer is gebouwd." De gymzaalvloer met karakteristieke strepen wilde ze wel behouden, maar dat werd te koud en het was te duur om het aan te passen. Het plafond is nog origineel, maar de constructie van de ringen heeft Kim weggehaald. "Het is fantastisch om hier te wonen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS