Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Varend Corso extra speciaal voor Vlaardingen

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 2 augustus 2018 17:01

Foto: Boudewijn Vermeer


De stad Vlaardingen heeft dit jaar een prominente plaats tijdens het Varend Corso. Het is precies 1000 jaar geleden dat de Slag bij Vlaardingen werd uitgevochten. De corsoboot van Vlaardingen zou in het jaar 1018 niet misstaan.

"De boot is in feite het decor", zegt ontwerper Mauice van Spijk. Het gevaarte heeft veel weg van een vikingschip, met schilden aan de zijkant. Arrangeur Evelien van de Sande kiest voor warme kleuren. "Het totaalplaatje is echt super", zegt ze trots.


Het Varend Corso vertrekt vrijdag om 13.00 uur bij het Trade Parc Westland in Honselersdijk. Zaterdag volgt traditiegetrouw de Westlanddag en zondag is het Delflanddag.

WOS TV doet zaterdag vanaf 13.00 uur live verslag van het Varend Corso. Snel daarna volgt een uitgebreide registratie op televisie. Op WOS Radio is zondag tussen 12.00 en 18.00 uur ruimschoots aandacht voor het Varend Corso met verslaggever Ton Kolmeijer. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS