Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Varend Corso vertrokken voor Rijnmonddag

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 2 augustus 2019 13:06

Foto: WOS Media


Een stoet met daarin 45 boten en bootjes is vrijdagmiddag om 12.30 uur vertrokken voor de Rijnmonddag van het Varend Corso. De route voert deze eerste dag van Honselersdijk, via De Lier en Schipluiden naar Vlaardingen. Daar wordt een draai gemaakt, waarna het corso doorgaat naar Maasland en Maassluis.

Dit jaar vaart het corso in Maassluis door tot aan de Monstersche Sluis. Daar wordt ook afgemeerd. Vanaf 19.00 uur wordt in het centrum van de stad het jaarlijkse meezingspektakel gehouden.

Ook zaterdag en zondag varen de met bloemen en groenten versierde boten door de regio. Zaterdag is de Westlanddag (route: Honselersdijk-Naaldwijk-'s-Gravenzande-Poeldijk-Uithof-Kwintsheul-Honselersdijk) en zondag voert de route naar Delft (Honselersdijk-De Lier-Schipluiden-Den Hoorn-Delft-Rijswijk-Wateringen-Honselersdijk).

Het corso is bij de WOS live te volgen via radio en tv.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS