Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel belangstelling voor gebreide borstprotheses

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 21 juni 2019 14:18


De gebreide borstprotheses, ook wel 'Knitted Knockers' genoemd, die gemaakt worden door vrijwilligers van inloophuis Carma in Naaldwijk zijn een groot succes. Sinds eind januari is het inloophuis uitgiftepunt van de protheses. Sindsdien zijn er al bijna honderd vergeven aan vrouwen die een hele of gedeeltelijke borstamputatie hebben ondergaan.

De gebreide of gehaakte protheses hebben als voordeel ten opzichte van de siliconen varianten dat ze comfortabel en zacht zijn, ook bij warm weer en tijdens het zwemmen. De protheses kunnen in elke kleur en vorm worden gemaakt en passen in elke bh. 

De Knitted Knockers zijn kosteloos te bestellen bij inloophuis Carma. Op elke laatste donderdag van de maand is daar tussen 14.00 en 16.00 uur ook een inloopmiddag waar iedereen welkom is voor informatie, of om bortprotheses te komen breien en haken.

Bekijk hieronder de reportage die WOS Media eerder maakte over de protheses:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS