Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel onbegrip voor besluit raad Midden-Delfland op internet

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 26 januari 2016 22:48

Foto: Screenshot Facebook


Er is veel onbegrip voor het besluit van de gemeenteraad in Midden-Delfland om niet verder te gaan met Anoud Rodenburg als burgemeester van Midden-Delfland. Dat wordt misschien nog wel het beste weergegeven in de opgezette Facebookpagina Arnoud Rodenburg, onze Burgemeester, moet blijven.

De pagina heeft in iets meer dan een uur al zo'n 500 'likes'. Ook burgemeester Rodenburg zelf heeft op Facebook een berichtje geplaatst waarin hij iedereen bedankt voor de steun die hij krijgt. Onder dat bericht staan vooral reacties waaruit blijkt dat er ook veel ongeloof heerst.

Donderslag
Rodenburg is zo'n twaalf jaar burgemeester van Midden-Delfland en had graag nog een termijn door willen gaan. Het besluit van de gemeenteraad kwam voor hem dan ook als donderslag bij heldere hemel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS