Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veiligheidsdag trekt 15.000 bezoekers

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 12 oktober 2019 15:36

Foto: WOS


De Veiligheidsdag op bloemenveiling Royal FloraHolland is een groot succes. Ondanks de regen kwamen ongeveer 15.000 bezoekers af op het evenement aan de Dijkweg. De open dag is de afsluiter van de Week van de Veiligheid. Niet eerder was een 112-dag zo groot van opzet.

De dag werd zaterdagmorgen bij de brandweerkazerne geopend door de burgemeesters van Midden-Delfland en Westland. De toespraak werd verstoord door een demonstrant die een verkleedde boef bleek te zijn. De politie liet meteen zien hoe zo'n persoon wordt aangehouden. De toon van de dag was meteen gezet.

Zowel binnen als buiten de veilinghallen werden demonstraties gegeven. Naast politie, brandweer en ambulance waren tal van organisatie op het gebied van veiligheid aanwezig met een stand. Het doel was om bezoekers kennis te laten maken met hulpdiensten en vrijwilligers te werven voor bijvoorbeeld de buurtpreventie en de brandweer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS