Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Velo neemt afscheid van Vurens

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 3 december 2019 13:36

Foto: Velo Voetbal


Voetbalclub Velo neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid van trainer Edwin Vurens (51). Hij is dan gedurende ruim vijf jaar actief geweest bij de Wateringse vereniging. De club heeft behoefte aan vernieuwing en wil om zich heen kijken. "De relatie met Edwin is te goed om hem later in het seizoen voor een voldongen feit te stellen", verklaart voorzitter Richard Wolf. 

Oud-prof Vurens startte bij Velo in maart 2015, toen hij tussentijds instapte bij Velo-zondag. Met ingang van het seizoen daarop werd hij hoofdtrainer van de nieuw opgestarte zaterdagtak, waar hij zeer succesvol was met maar liefst drie promoties tot in de 1e klasse.

Velo heeft het dit seizoen moeilijk in de eerste klasse B. Het team staat op een gedeelde laatste plaats."Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Velo zich, onder leiding van Vurens, handhaaft in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal", stelt de vereniging in de aankondiging van diens vertrek.

De club is gestart met de werving van een nieuwe trainer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS