Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Velo verslaat Vitesse Delft en promoveert voor tweede jaar op rij

Door: Mathijs Scholtes

Gepubliceerd op: zaterdag 15 juni 2019 16:47

Foto: Stefan van Eijk


De zaterdagtak van voetbalvereniging Velo is zaterdagmiddag gepromoveerd naar de eerste klasse. Op sportpark Keenenburg in Schipluiden werd Vitesse Delft in de finale van de nacompetitie met 1-3 verslagen.

In een attractieve beginfase kwam de ploeg uit Wateringen al gauw op voorsprong dankzij Ramon Ripson. Toch kwam Vitesse Delft na een kwartier onverwacht weer op gelijke hoogte door een 'gelukkige' hakbal. Het duel bleef een tijdje in evenwicht totdat Velo de regie aan het eind van de eerste helft weer overnam en Mick van Elswijk met een goed uitgespeelde aanval de bal in het dak van het doel schoot en zo de stand op 1-2 zette.

Ook na de pauze bleek Velo voetballend de betere ploeg in het spannende duel tegen de Delftenaren. Een kwartier voor tijd bracht Joery Verbeek de eindstand op 1-3 en stelde daarmee de promotie veilig. Voor Velo bekent de promotie naar de eerste klasse de tweede in twee jaar, nadat het vorig jaar al promoveerde naar de tweede klasse. De zaterdagtak is sinds 2015 actief.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS