Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verdachte aangehouden voor gewapende overval Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 17 september 2019 16:37

Foto: Archieffoto Tom van Bemmel


De politie heeft dinsdagmiddag een 21-jarige verdachte uit Maassluis aangehouden voor de gewapende overval op de Primera aan de Zuidvliet in Maassluis. De overvaller wist maandagochtend een paar sieraden buit te maken. Over de identiteit van de verdachte is nog niets bekendgemaakt.

De man die maandag een gewapende overval pleegde bij de Primera in Maassluis heeft mogelijk ook de overval in december bij diezelfde winkel op zijn geweten. Dat zegt althans een buurtbewoner die oog in oog met hem heeft gestaan. "Ik heb beelden teruggekeken van Opsporing Verzocht en ik weet zeker: het gaat om dezelfde dader."


De politie is om een reactie gevraagd. Een woordvoerder laat desgevraagd weten dat het onderzoek nog in volle gang is en dat er verder nog niets kan worden gezegd, ook niet of het mogelijk om dezelfde verdachte gaat.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS