Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verlies Dios en Quintus 2 in nacompetitie

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 12 mei 2019 18:16


De handballers van Dios spelen ook volgend seizoen in de eerste divisie. De ploeg uit Den Hoorn probeerde de afgelopen weken via nacompetitie promotie af te dwingen, maar behaalde uit vier wedstrijden nul punten. Zaterdag ging ook het uitduel bij Olympia/DOS verloren: 31-20.

Dios, na de zomer onder leiding van Johan van der Voorn, komt in die eerste divisie Wematrans/Quintus 2 tegen, dat door degradatie van het eerste team naar de eredivisie zelf ook een niveau moet afdalen. De Heulse ploeg had dit weekend echter nog wel wat om te spelen, in de zogenoemde runner-up nacompetitie. Hierin wordt de definitieve plaats in de rangschikking van de eredivisie bepaald.

In de laatste ronde, om de plekken 15 en 16, speelde Quintus 2 tegen BFC. Na een 31-26 thuiswinst op zaterdag, werd het zondag in de uitwedstrijd 25-19. Daardoor eindigt Quintus 2 als nummer 16.

Alle uitslagen:
Eredivisie, nacompetitie runners-up
Quintus - BFC 31-26
BFC - Quintus 25-19

Eerste divisie, nacompetitie om promotie
Olympia/DOS - Dios 31-20


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS