Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voetganger overleden na botsing met auto in 's-Gravenzande

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 1 september 2019 06:58

Foto: Regio15 FE


Bij een aanrijding tussen een voetganger en een auto op de Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande, ter hoogte van het sportpark, is zondagochtend vroeg de voetganger komen te overlijden. Hoewel hulpdiensten massaal naar de plaats van het ongeval toegekomen waren, mocht het niet meer baten.

Het slachtoffer is een 73-jarige man uit 's-Gravenzande. De bestuurder van de auto, een 59-jarige plaatsgenoot, heeft meegewerkt aan een speekseltest en is voor verhoor meegenomen door de politie. Een groot deel van de omgeving van het ongeluk is afgesloten en zal nog een tijd lang dicht blijven in verband met onderzoek.


De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van 06.25 uur het ongeval hebben zien gebeuren. Wie getuige is geweest en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS