Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Volleybalcompetities ten einde

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020 08:27

Foto: PQV


De volleybalclubs in onze regio komen dit seizoen niet meer in actie. De Nederlandse volleybalbond heeft besloten definitief een streep te zetten door alle wedstrijden. Dit betekent dat er in de huidige jaargang geen teams kampioen worden. Over de competitie-indeling van volgend jaar wordt nog nagedacht.

De beslissing is genomen in reactie op de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus. Zondag werd duidelijk dat er zeker tot 6 april niet meer mag worden gesport. "De laatste speelronde van de competities staat gepland op 18 april, terwijl de promotie/degradatiewedstrijden voor 25 april in het programma staan. Direct hierna begint de meivakantie en vanaf dat moment hebben veel van onze leden andere bezigheden of verplichtingen. Hierdoor is een uitloop van het seizoen 2019-2020 praktisch onuitvoerbaar", aldus de NeVoBo.


In onze regio had het heren 1-team van PQV het kampioenschap al binnengesleept, maar deze titel vervalt nu. Aan leden van de volleybalbond wordt nu gevraagd mee te denken over volgend seizoen. Zo wordt eraan gedacht om dit seizoen geen kampioenen en degradanten te hebben, ook kan de huidige stand worden gehanteerd zodat er wel ploegen promoveren en degraderen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS