Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vrouw gewond bij overval op Primera in Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 29 december 2018 09:13

Foto: Tom van Bemmel


De vestiging van Primera aan de Zuidvliet in Maassluis is zaterdagochtend rond negen uur overvallen door een man met een mes. Daarbij is een vrouw die in de winkel werkt gewond geraakt. 

Volgens een woordvoerder van de politie had zij een kleine worsteling met de dader, die daarna via de parkeerplaats aan de achterkant is gevlucht. Hoe het nu met haar is, is niet bekend. 


Direct na de overval startte de politie een Burgernet-actie. Op meerdere plekken in de stad stonden politieauto's en werd er uitgekeken naar de dader. Die actie is inmiddels ten einde. De dader is nog niet gevonden en aangehouden, de politie zoekt naar hem.

Het gaat om een man van 1.70m met een normaal postuur. Hij droeg een donkergroene trui, een donkerblauwe trainingsbroek en zwarte laarzen. Hij had een big shopper bij zich, gestreept in de kleuren blauw en wit. Zijn leeftijd wordt geschat op begin 20 en hij had iets roods om zijn pols. Mensen die meer weten, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS