Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vrouwen Den Hoorn verslaan Lyra in streekderby

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 25 januari 2020 18:41

Foto: SV Den Hoorn 2


De streekderby in het vrouwenvoetbal tussen Lyra en SV Den Hoorn is zaterdagmiddag in De Lier in een 1-4 overwinning voor de Midden-Delflanders geëindigd. De ploeg van trainer Haroon Ahmed was op sportpark De Zweth duidelijk de sterkere partij en stapte dus verdiend als winnaar van het veld.

Lyra-trainer William Vincent vond zijn ploeg zeer matig spelen. "Door slordigheden en foutjes die we maakten maken we het onszelf wel heel moeilijk. Daarnaast dekten we rondom het zestienmetergebied niet goed, waardoor Den Hoorn op voorsprong kwam."

Lyra is net als promovendus en streekgenoot Maasdijk inmiddels afgezakt naar de onderste regionen van de tweede klasse B. De ploeg uit De Lier degradeerde vorige zomer nog uit de eerste klasse en moet alles in het werk stellen om niet terecht te komen in de degradatiepoule.

Alle uitslagen

Tweede klasse B
Lyra - Den Hoorn 1-4
Jodan Boys - Maasdijk 5-0

Derde klasse E
Excelsior Maassluis - Hillegersberg 0-2
Velo - Westlandia 2-0
FC 's-Gravenzande - Jodan Boys 2 7-2

Vierde klasse 4
Sportclub Monster 2 - MVV'27 0-2


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS