Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VSP is wachten op veilige oversteekplaats zat

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 12 juli 2019 11:08

Foto: Nu is hier nog geen oversteekplaats foto via Google Streetview


De Verenigde Senioren Partij Maassluis is het wachten op een nieuwe, veilige oversteekplaats naar de (sport)complexen aan de Dr. Albert Schweitzerdreef zat. VSP-steunraadslid Hans van der Burg: "We zijn inmiddels twintig maanden verder en nog altijd ontbreekt het aan veilige oversteekplaatsen." Daarom stelt de partij schriftelijke vragen aan burgemeester en wethouders.

In oktober 2017 stelde het CDA al schriftelijke vragen over veilige oversteekpunten aan de Albert Schweitzerdreef ter hoogte van het MSV-complex. Twee maanden later werd in een raadsvergadering door de toenmalige verkeerswethouder aangegeven, dat er daar in 2018 een oversteekplaats zou worden aangelegd. Tot op heden is dat niet gebeurd. De seniorenpartij wil nu wel eens weten wanneer er wel een veilige oversteek komt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS