Archief
WOS Media

WOS Media

VVD: snel bomen bij handbalveld Quintus

De gemeente moet eindelijk eens werk maken van de herbeplanting van een stuk grond op het Quintus-terrein in Kwintsheul bij het verharde handbalveld. Dat stelt de fractie van VVD Westland in vragen aan het college van B en W. Het naastgelegen veterinair centrum klaagt over geluidsoverlast voor de dieren, terwijl de handbalvereniging er genoeg van heeft om steeds ballen uit de sloot te moeten halen en bovendien geen ruzie met de buren te willen hebben.

Twee jaar geleden zijn bomen en struiken gerooid ten behoeve van de werkzaamheden op het sportpark. De gemeente zegde herbeplanting toe. Maar mede door het bestellen van de verkeerde bomen en struiken is er nog steeds niets gebeurd, hoewel de zaak al langere tijd bij de gemeente is aangekaart. Omdat de grond van de gemeente is, mag Quintus niet zelf iets plaatsen.

De VVD vindt dat er iets moet gebeuren voor het nieuwe veldhandbalseizoen begint. In ieder geval zou er in afwachting van voldoende begroeiing snel een tijdelijk scherm moeten worden geplaatst.

Categorieen:
Westland Politiek