Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Waterwegpop gaat dit jaar definitief niet door

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 22 juli 2019 11:51

Foto: Facebook Waterwegpop


Het Maassluise muziekevenement Waterwegpop gaat dit jaar definitief niet door. Dat hebben de Stichting Culturele Evenementen Maassluis en de gemeente bekendgemaakt. Het is niet gelukt om de financiering voor dit jaar rond te krijgen. Al een tijdje leefde er twijfels over de haalbaarheid, zo beschreef de WOS eerder deze maand.

De gemeente laat weten dat het niet gelukt is om dezelfde bijdragen te realiseren als bij eerdere edities van Waterwegpop. De betrokken partijen hebben gepoogd dit op te lossen door de kosten te verlagen en de subsidie te verhogen. Maar dat bleek niet meer haalbaar voor dit jaar.

Voor volgend jaar is de doelstelling om een nieuwe editie van Waterwegpop te laten plaatsvinden, mogelijk in een nieuwe opzet. Daarnaast wordt gekeken of er dit jaar nog een alternatief te organiseren valt dat aansprekend is voor de jongeren in Maassluis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS