Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weer betaald parkeren bij strand na aanleg Hoekse Lijn

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 4 januari 2019 10:22

Foto: Bas Booister


Gratis parkeren bij het strand van Hoek van Holland is waarschijnlijk verleden tijd, wanneer de Hoekse Lijn af is. Het gratis parkeren, zoals nu het geval is, is ingesteld omdat het strand tijdend de ombouw van de lijn slecht bereikbaar was met openbaar vervoer. "Na de realisatie van de Hoekse Lijn wordt, wanneer daar vanuit verschillende ontwikkelingen aanleiding toe is, betaald parkeren opnieuw overwogen", aldus de gemeente.

De gemeente Rotterdam laat in een plan over de toekomst van de badplaats als toeristische trekpleister weten dat er momenteel gewerkt wordt aan een verkeerscirculatieplan. Hierbij wordt nagedacht over de huidige parkeersituatie en over het eventueel opheffen van parkeerplaatsen. Ook wordt er aandacht besteed aan oplossingen voor de piekdrukte in het hoogseizoen, zoals een P&R, en wordt de mogelijkheid van een extra halte voor de Hoekse Lijn onderzocht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS