Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weer grote brand in Molenstraat Naaldwijk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 30 juli 2019 15:56

Foto: Fred van der Ende


In het centrum van Naaldwijk heeft dinsdagmiddag een grote brand gewoed. Het gaat om het pand van Grillroom Pizzeria Perfect aan de Molenstraat. In dat gebouw woedde in mei dit jaar een nachtelijke brand. Daarbij vielen destijds vijftien gewonden. Nu zijn er vijf mensen voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd wegens inademing van te veel rook.

Twee personen hebben geprobeerd de uitbreiding van de brand via het dak tegen te gaan door vanaf het dak te blussen. Zij hebben daarbij te veel rook ingeademd. Later hebben zich nog drie personen met ademhalingsklachten gemeld bij de hulpdiensten. Ook zij zijn voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer meldde om 17.00 uur, dat zij nog bezig is met sloopwerkzaamheden, omdat er nog brandhaarden verstopt zitten. "Deze werkzaamheden gaan nog enige tijd duren", aldus een woordvoerder. "Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de oorzaak van deze brand is."

Meerdere brandweerkorpsen uit de regio, tot en met Scheveningen, zijn bij de bestrijding van het vuur ingezet. De brand trok veel bekijks van het winkelend publiek en ook van mensen die vanuit de omgeving een rookkolom boven Naaldwijk hadden gezien.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS