Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Werkzaamheden Molenslag nog niet hervat

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: vrijdag 2 november 2018 13:55

Foto: Dennis van Schie


De Nederlandse Aardolie Maatschappij hervat naar verwachting pas in de loop van volgende week de werkzaamheden aan de boorput aan de Molenslag in Monster. Dit laat een woordvoerder van de NAM weten. Het wachten is op de resultaten van de eerder uitgevoegde emissiemetingen. De definitieve versie van de rapportage wordt na het weekend verwacht en zal dan worden gedeeld met de omwonenden, de gemeente en toezichthouder SodM.

Inmiddels zijn al wel de generatoren verplaatst naar een andere hoek van het veld en is de schoorsteen met 2,60 meter opgehoogd. De NAM hoopt dat dit de nodige verlichting biedt waar het gaat om de geuroverlast. Twee weken geleden werd het werk stilgelegd na klachten van omwonenden. De NAM beloofde pas na het bekend worden van de meetgegevens het werk weer op te starten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS