Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland Story: Tony en Maria bij de Naaldwijkse feestweek

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 15 april 2019 11:58


Leerlingen van ISW Hoogeland voeren vanaf dinsdag voor het tiende jaar een schoolmusical op. Deze keer gaat het het eerst om een musical die zich in Naaldwijk afspeelt. 'Westland Story' is een bewerking van de klassieker 'Westside Story'.

In de originele musical, die is gebaseerd op 'Romeo en Julia' van Shakespeare is er vete tussen  oorspronkelijke New Yorkers en Puerto Ricaanse immigranten. In Westland Story is er rivaliteit tussen de Naaldwijkse familie Zwinkels en de Haagse familie Pronk.

De musical speelt zich af tijdens de Naaldwijkse feestweek; op het Wilhelminaplein, bij een kledingwinkel, sportcentrum De Pijl en bij enkele uitgaansgelegenheden. Ook zijn er in het stuk liedjes verwerkt van Westlandse bands, zoals de Kromme Jongens en D!K.  Daarnaast is er een bestaand nummer uit de klassieke musical omgeschreven voor de Westlandse versie.

Speeldagen van de musical zijn dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS