Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland vier, Maassluis twee nieuwe coronabesmettingen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 22 maart 2020 14:27

Foto: Signbiblio


In Westland zijn er ten opzichte van zaterdag vier nieuwe coronabesmettingen vastgesteld, in Maassluis twee. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het RIVM. In Midden-Delfland blijft het aantal gelijk.

In Westland is het aantal bevestigde coronabesmettingen nu gestegen naar vijftien. Maassluis heeft vijf bevestigde coronapatiënten en Midden-Delfland nog steeds twee. Hoek van Holland wordt niet apart bijgehouden, wel is bekend dat iemand in verzorgingshuis Bertus Bliek het virus te pakken heeft.

Het werkelijk aantal mensen dat besmet is, ligt overigens naar verwachting een stuk hoger. Dit komt omdat alleen nog mensen ouder dan 70 of mensen met andere medische klachten worden getest. Voorwaarde hierbij is dat ze minstens 38 graden koorts hebben en hoesten of benauwd zijn.

Het is niet duidelijk of en hoeveel mensen in onze regio inmiddels alweer zijn genezen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS