Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandia moet in tweede helft buigen voor Gemert

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 12 januari 2020 16:07

Foto: Westlandia


Voetbalclub Westlandia is niet goed begonnen aan de tweede helft van het seizoen in de derde divisie. De Naaldwijkers verloren uit bij Gemert, de nummer vier van de competitie, met 2-0. Daarmee blijft de ploeg voorlopig te vinden in de onderste regionen.

De mannen van trainer Marcel Koning kwamen goed uit de startblokken en kregen al snel de eerste kans van de wedstrijd. Daarna volgden meer mogelijkheden, terwijl ook het doel van Edgar Leerdam onder vuur werd genomen. Desondanks gingen beide ploegen met een 0-0 terug naar de kleedkamers.

In de tweede helft kwam Gemert na tien minuten via een snelle uitbraak op een 1-0 voorsprong. Daarna waren er nog mogelijkheden voor Westlandia om op gelijke hoogte te komen, maar die werden niet benut. Nadat Tyrone Owusu een aanvaller van de thuisploeg in de eigen zestienmeter neerlegde, kreeg Gemert een strafschop. Die werd benut en daarmee ging het doek voor Westlandia dicht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS