Westlandia wint op eigen veld van Oss

Westlandia heeft in de Derde Divisie weer eens een zege geboekt. Op sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk werd het tegen Oss'20 3-2.

Westlandia kwam na iets meer dan een half uur op een verdiende voorsprong door Giovialli Serbony, maar ging de rust in met een 1-1 stand. In de tweede helft zette Dean van Ooijen de Naaldwijkers op voorsprong, kwam Oss'20 op 2-2 en schoot Patrick Batist de thuisploeg naar de 3-2 overwinning.

In de Eerste klasse B heeft SV Den Hoorn een zege geboekt op Groeneweg. Den Hoorn begon dominant en kwam na een klein half uur op voorsprong door Anthony Sintniklaas. Al snel werd het 1-1. Na de rust kwam Groeneweg meer in de wedstrijd, maar 20 minuten voor tijd bracht Sintniklaas met zijn tweede doelpunt de eindstand op 2-1.

In dezelfde klasse verloor hekkensluiter Velo met 3-0 van Spartaan'20 in Rotterdam.