Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse fracties willen gezamenlijk hulp bieden

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2020 15:05


'Een warm hart, eensgezind en doen wat nodig is'. Met dat motto roepen de raadsfracties van Westland de gemeente op alle mogelijke maatregelen voor inwoners en ondernemers te nemen, die noodzakelijk zijn om deze crisisperiode door te komen. De vergaande gevolgen van het coronavirus zijn voor de fracties aanleiding om de komende tijd gezamenlijk op te trekken om hulp te bieden.

In samenwerking met welzijnsorganisatie Vitis en Coronahulp Westland willen zij in eerste instantie telefonisch hulp geven. Praktische tips, een luisterend oor en wellicht verdergaande hulp waar dat nodig is. Met Vitis wordt overlegd met welke acties de raadsleden verder een bijdrage zullen leveren. Daarnaast willen de raadsleden bijspringen waar dat de komende weken nodig is of wordt in Westland, en houden daarover ook contact met burgemeester Bouke Arends.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS