Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse stalker presentatrice Astro TV krijgt contactverbod

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 7 maart 2019 13:58

Foto: Astro TV


De rechter heeft een 30-jarige man uit 's-Gravenzande een contact- en straatverbod opgelegd, omdat hij presentatrice Daniëlle Nijhuis van Astro TV een jaar lang stalkte. Dat meldt mediapartner Omroep West. De politie voerde verschillende gesprekken met de Westlander, maar dat hielp niets. De presentatrice stapte eind februari naar de rechter.

De man uit 's-Gravenzande stuurde Nijhuis sinds maart vorig jaar vervelende berichten via social media, mails, WhatsAppjes met foto's, sms'jes en telefoontjes. Ook ging hij drie keer naar de school waar zij lesgeeft. "Ik ben bang dat hij net zolang doorzoekt totdat hij mijn privé-adres heeft achterhaald", vertelde Nijhuis aan de politie.

De Westlander kent Nijhuis van televisie en is verliefd op haar, zo heeft hij bij de politie verklaard en herhaalde hij twee weken geleden voor de rechter. Die sprak hem op de zitting streng toe dat hij moet stoppen met zijn acties.

Contactverbod
De presentatrice eiste een contact- en straatverbod. Met succes. De rechter heeft de man een contactverbod voor een jaar opgelegd. Hij mag zowel mondeling als schriftelijk geen contact opnemen met Nijhuis. Ook mag hij een jaar lang niet meer in de straat komen waar de de school staat waar Nijhuis lesgeeft. Doet hij dat wel dan kost hem dat 200 euro per keer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS