Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek dit weekend drie maal uitgereikt

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 5 november 2017 13:11

Foto: Wethouder Marga de Goeij verblijdde Arja Bentvelzen-van Meekeren


Dit weekend zijn er drie WestlandStekken uitgereikt door wethouder Marga de Goeij. Zaterdag ging de onderscheiding naar Arja Bentvelzen-van Meekeren in De Lier, zondag kregen Toos van Dijk en Aad Bol in Naaldwijk de erespeld.

Arja van Meekeren kreeg de WestlandStek ter gelegenheid van haar afscheid als voorzitter van de organisatie van de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs in De Lier. Zij heeft gedurende 25 jaar leiding gegeven aan een grote groep  vrijwilligers en in die periode is de organisatie gegroeid en geprofessionaliseerd.

Toos van Dijk, die zondag de onderscheiding kreeg, heeft gedurende 22 jaar de secretaressefunctie binnen het bestuur van koor Manna van de Adrianusparochie vervuld. Daarnaast was zij onder meer actief in het liturgisch beraad en verzorgde ze de boekjes voor de kerkdiensten.

Aad Bol, die ook zondag het speldje kreeg, is vanaf 2000 lid van het koor Manna en heeft vanaf 2001 tot heden de functie van penningmeester vervuld. 


De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS