Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor Evelinus van der Boom

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 9 maart 2019 10:08

Foto: meneer Van der Boom helemaal rechts


Evelinus van der Boom uit 's-Gravenzande heeft vrijdagavond de WestlandStek gekregen. Wethouder Vreugdenhil (Cultuur) overhandigde die in De Maesemunde bij het afscheid van Van der Boom als voorzitter van de Westlandse Harmonie.

Van der Boom is al 46 jaar verbonden aan de Westlandse Harmonie, waar hij de hoorn bespeelt. Sinds 30 jaar zet hij zich ook bestuurlijk in: 10 jaar als secretaris en 20 jaar als voorzitter. Hij was destijds één van de initiatiefnemers voor de fusie tussen Animato ('s-Gravenzande) en Concordia (Monster) om te komen tot de Westlandse Harmonie. Van der Boom heeft zich ook jarenlang ingezet voor de Westlandse federatie van muziekverenigingen (WFM).

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS