Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wethouder Vreugdenhil opent nieuwe wijklocatie Jeugdformaat

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: donderdag 10 januari 2019 08:25


Wethouder Piet Vreugdenhil heeft woensdag de nieuwe wijklocatie van Jeugdformaat aan de Laterastraat 2 in Naaldwijk geopend. Jeugdformaat biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp in de regio Haaglanden.  De nieuwe wijklocatie wordt gebruikt als werkplek en trainingslocatie voor de medewerkers. In het pand zijn ruimtes gecreëerd voor gesprekken met kinderen, jongeren en ouders die hulp van Jeugdformaat krijgen.

Westland staat bekend om haar grote aantal betrokken pleegouders. Hiermee is ook rekening gehouden bij het inrichten van de locatie. Westlandse pleegouders kunnen nu, dichter bij huis, terecht voor bezoekafspraken tussen pleegkinderen en hun ouder(s).

Pleegouders Erik Zantingh en Piet Brederoo hebben een cheque van 9000 euro overhandigd die pleegkinderen een steuntje in de rug geven als zij op zichzelf gaan wonen. De twee pleegvaders hebben het geld opgehaald door in zeven dagen door zeven landen 7.000 kilometer te rijden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS