Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Willem (Den Hoorn) fluit 25.000 euro binnen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 6 oktober 2019 23:32

Foto: Een blije Willem uit Den Hoorn - foto Roy Beusker Fotografie


De 53-jarige Willem uit Den Hoorn heeft 25.000 euro gewonnen in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat zondagavond te zien was bij SBS6. Hij kreeg de Gouden Fluit om zijn nek en floot voor koffer 25, die 25.000 euro waard bleek te zijn.

De Gouden Fluit is een nieuw spelelement in Miljoenenjacht en kan - net als de koffers in het finalespel - veel geld waard zijn. De kandidaat met de Gouden Fluit kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen ervan op de fluit te blazen. De fluiter kan dan maximaal 50.000 euro winnen.

Willem mocht dat deze avond doen omdat hij een vraag in de eerste ronde goed had beantwoord en voor de Gouden Fluit koos. Waarom koffer 25? "Ik zat niet bewust op dit nummer te wachten, maar het is mijn trouwdag, de 25e, dus ik dacht: dit moet 'm zijn", verklaarde Willem.

Hij en 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2635 in Den Hoorn gingen met een keukenmachine naar huis. Ene Tom uit Castricum won in het finalespel 299.000 euro.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS