Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Winst NK Legpuzzelen gaat aan Westland voorbij

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 8 april 2019 08:01

Foto: Facebook NK Legpuzzelen


Het is niet gelukt de troffee van het NK Legpuzzelen mee te nemen naar Westland. Het toernooi in Roelofarendsveen werd gewonnen door vier dames uit Zoetermeer, Rijswijk en Pijnacker.

In exact 58 minuten en 42 seconden legden zij met zijn vieren een echte Jan van Haasteren van 1000 stukjes; onder fanatieke legpuzzelaars een begrip vanwege de drukke afbeeldingen met honderden poppetjes, waarop van alles gebeurt.

Het NK Legpuzzelen begon in 2010 als een geintje aan de bar, maar groeide daarna uit tot een heel evenement. De afgelopen maanden hebben ruim 2100 puzzelliefhebbers in twaalf voorrondes meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap, waaronder twee keer in De Lier. Toen wonnen  de 'Dijkse Stukken' uit Maasdijk met een nieuw Westlands Record. In de finale stonden uiteindelijk 62 teams.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS