Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS weer te zien bij alle Caiway-klanten in de regio

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 21 januari 2020 13:22

Foto: Signbiblio


De WOS is sinds dinsdag ook weer te zien voor Caiway-klanten zonder HD-ontvanger. De van oorsprong Westlandse kabelmaatschappij heeft na vele klachten van WOS-kijkers besloten om de zender voorlopig niet alleen in HD, maar ook in lage kwaliteit uit te zenden. Voor de kijkers die het HD-signaal wel kunnen ontvangen, verandert er overigens niets, die kunnen de WOS gewoon in hoge kwaliteit blijven bekijken.

De WOS is na het ontvangen van de vele klachten snel met Caiway in overleg gegaan om met een oplossing te komen voor de kijkers die de zender niet meer konden ontvangen. Mariska van der Hulst van Caiway: "Voor de korte termijn betekent het dat we het SD-kanaal weer terugplaatsen. Vervolgens nemen we even rustig de tijd om de overstap naar HD voor te bereiden en klanten te helpen bij deze overstap.”

Uiteindelijk is het volgens Caiway onvermijdelijk dat de WOS de overstap maakt naar HD-kwaliteit. Ook andere omroepen zullen binnenkort volgen. Van der Hulst: "En dat is een positieve ontwikkeling want de kwaliteit van beeld en geluid is vele malen beter in HD. Alleen nemen we daar nu even iets meer tijd voor zodat klanten hun apparatuur daarop kunnen aanpassen."

De WOS is in de gemeenten Westland, Maassluis en Midden-Delfland via Caiway te ontvangen op het digitale TV kanaal 12. In Hoek van Holland is WOS TV via Ziggo te ontvangen op kanaal 38 of kanaal 334. Verder is de WOS ook te zien bij KPN, Telfort en XS4ALL op kanaal 1350 en bij T-Mobile op kanaal 709. Ook is de WOS te bekijken via de livestream op de website en in de app.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS