Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zorgen LPF over zwembad De Hoge Bomen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 21 februari 2020 15:25


LPF Westland maakt zich zorgen over zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk. Fractievoorzitter Dave van Koppen spreekt zelfs van een 'sterfconstructie', omdat het bad niet meer goed wordt onderhouden. Er wordt volgens hem zo een voorschot genomen op een discussie rondom zwemwater in Westland. Hij wil van B en W weten waarom de toezegging dat het zwembad 'heel, schoon en veilig' zal worden gehouden niet wordt nagekomen.

De LPF zegt door veel teleurgestelde bezoekers te zijn benaderd, omdat de grote glijbaan in het zwembad als sinds december defect en onbruikbaar is. "Zeker met de volgende schoolvakantie alweer voor de deur is het onbegrijpelijk dat dit nog niet geregeld is", aldus Van Koppen in schriftelijke vragen. Hij wil daarom weten of college bereid is zo snel mogelijk actie te ondernemen en te zorgen dat de grote glijbaan weer zo spoedig mogelijk te gebruiken is.

Ook wil hij de geruststelling van het college dat er geen sprake is van een sterfconstructie en "dat bezoekers van zwembad De Hoge Bomen tot in lengte van jaren, of tot anders besloten, mogen rekenen op een heel, schoon en veilig zwembad in Naaldwijk."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS