Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Stembussen WOS 50 geopend

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 4 december 2019 09:01

Foto: Koos Janssen en Harold van der Kruijk


De vorig jaar geïntroduceerde WOS 50, met uitsluitend nummers van streekartiesten en liedjes die de regio als onderwerp hebben, kan vanaf nu weer worden samengesteld door het publiek. Woensdagochtend is de aftrap gegeven door zanger Koos Janssen, die vorig jaar doorbrak met het nummer Eerst Effe Naar M'n Duiffies.

Er kan de komende weken weer gestemd worden op de internetpagina www.wos.nl/50. In de laatste week van het jaar komen wij dan te weten, welk nummer de opvolger wordt van Oeauw Kassenbouw van de Kromme Jongens in samenwerking met de eind vorig jaar overleden Cees van der Kruijk. Toen stond op nummer 2 Praat Westlands Met Me van het duo Rob & Carlo en op nummer 3 was het Den Hoorn van de Maxima's.

Direct na de start van de stemming maakte Koos Janssen in de radiostudio van de WOS kennis met de man aan wie het lied is opgedragen: Harold van der Kruijk, de populaire duivenmelker uit Monster die elke vrijdag te horen is op WOS Radio. Van der Kruijk gaf Janssen het advies om een Duitse versie van 'Duiffies' uit te brengen, gezien de populariteit van de duivensport bij de oosterburen.  

Televisie
Gezien het succes van de 'streekformule' van de WOS 50 wordt er nu vooraf op tv al veel aandacht besteed aan de populaire muziek uit onze regio. Op de zaterdagen 7, 14 en 21 december zijn er reportages met spraakmakende streekartiesten op WOS TV.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS